ALLE TIL BORDS!

 

I samarbeid med Institut Francais, holder jeg Matlagingskurs på fransk (basic nivå) for glade frankofile mat-entusiaster

 

I løpet av denne workshopen vil du:

 

  • lære grunnteknikker i matlaging

  • lære å utvikle smaksteknikker

  • lære om forskjellige temaer: gastronomi, kultur, historie, kjemi...

  • utvikle din kulinariske kreativitet og lære å anrette og presentere maten på tallerkenen

  • praktisere fransk rundt bordet

  • spise det som ble laget i hyggelig selskap med de andre kursdeltakerne

 

Et hyggelig og dynamisk kurs for å lære å lage mat på fransk!

 Mer info og påmelding : 

https://bit.ly/2QHWNoa

(klikk på voksen / workshop / bruk fransk i en specifikk kontekst)

 

 

        WORKSHOP 1: HALLOWEEN SPESIAL

 

                                                                  Lørdag  27 Oct fra 10.00 til 12.30 

Workshop i anledning Halloween der vi skal lage skumle edderkopp-muffins og "skrekkens cocktail"

 

WORKSHOP 2: MOLEKYLÆR GASTRONOMI

 

Lørdag  24 Nov fra 10.00 til 12.30 

Har du lyst til å være innovativ i matveien ?

Dette kurset utenom det vanlige gir deltakerne muligheten til å utforske molekylær gastronomi – og slippe løs både franske og kreativiteten!

 

WORKSHOP 3: JULESPESIAL

 

                                        Lørdag  8 Des fra 10.00 til 12.30 

​​

     I anledning høytiden der vi skal lage en fransk julespesialitet, nemlig en "bûche de Noel" (kake) og en "julecocktail"